De virusscanners van ESET.

Wij kiezen voor de antivirus beveiliging van eset. Deze is licht voor het systeem en is gebruiksvriendelijk.

Werkt op

Windows
Mac
Android

Virusscanner

Eset is volledig in te stellen wanneer en hoe vaak hij de computer scant op problemen. Zo zult u nooit last krijgen van meldingen.

Verwijderen

Zodra u wat verkeerds aanklikt of download zal eset direct actie ondernemen, zo krijgt het virus geen tijd om iets te doen.

Antivirus Installatie

Het installatie proces van eset is heel simpel en zal geen andere rare programma's mee nemen met het installeren.

Wat is eset

Het is een goedkope maar ook zeer krachtige Virusscanner die veel mogelijkheden bied voor alle persoonlijke nodigheden die je zoekt bij een goede virusscanner. Denk aan Veilig online shoppen en/of internetbankieren. We weten allemaal al wel dat het internet onveilig is en het enige wat wij hier aan kunnen doen is ons zo goed mogelijk beschermen met producten zoals een virusscanner.

Door AV-Comparatives erkend als de lichtste oplossing op de markt. zij zijn de enige leverancier die in 2014 en 2015 een score van 100% haalde bij de zelfbeschermingstest van AV-TEST. ESET wint als eerste product ooit 100 VB100 awards.

Wat bied eset

ze bieden veel verschillende lagen met bescherming. Wij hebben een aantal key-elementen uit de pakketten van goedkoop tot duur uitgelicht die erg interessant kunnen zijn.

Hulp nodig?

Heeft u wat hulp nodig om een keuze te maken? neem dan contact met ons op.

Bent u al beschermd op het internet?

Wilt u ook graag volledig beschermd zijn? Of wilt u graag controle hebben wat uw kinderen doen op het internet? Dan kan eset u daar perfect bij helpen.

Eset internet security - Antivirus

Advies

Wilt u ook graag meer weten over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op via chat of ons contact formulier.

Ticket Support

Heeft u graag alle vragen op een rijtje en wilt u ze later nog eens terug lezen? Dan kunt u een support ticket aan maken. Deze kunt u ten alle tijden terug lezen.

Klantenservice

Heeft u hulp nodig met het installeren of het activeren van de licentie? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Zo kunnen we u sneller helpen.

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij hebben een aantal vragen opgesomd die u wellicht kunnen helpen als u er even niet uit komt.

Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Het licht eraan waar je naar opzoek bent. Als een minimale beveiliging genoeg is voor u, dan zou u bijvoorbeeld voor de NOD32 kunnen kiezen. Maar wilt u ook gebruik maken van de bankieren en shoppen omgeving dan kun u het beste voor Internet Security kiezen.

Nee er is geen volledig gratis versie van eset. Wel is er een 30 dagen proef periode die u kunt gebruiken om er zeker van te zijn dat u het een fijn programma vindt.

Ja, je kunt een gratis 30-dagen proefversie van ESET Internet Security hier downloaden.

Meer informatie over de installatie is hier beschikbaar.

Klanten waarderen dat ESET:

  • Licht voor hun systeem is
  • Betrouwbaar en effectief is
  • Soepel op de achtergrond werkt, zonder onderbrekingen

"Werkt perfect en doet dit al jaren. Uiterst efficiënt en met minimale impact op de functionaliteit van de apparaat waarop het geïnstalleerd is."

Bekijk de volledige beoordelingen op ons Trustpilot profiel.