Onze Computer Service

Wij houden nog steeds van die grote computerkasten en losse onderdelen. Het klinkt misschien oud maar wij laten zien dat dit niet het geval is.

Dit is mogelijk met

Computer op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van de juiste onderdelen voor de juiste doeleinden. Wilt u een computer helemaal op maat laten maken? Neem gerust contact op.

Upgrades

Zowel updates als upgrades nemen wij graag uit uw handen. Van complete herinstallaties naar een nieuwe videokaart. Wij doen het allemaal. Neem gerust contact op.

Reparaties

Geeft uw computer geen beeld meer? Of is hij niet meer vooruit te branden? Maakt u zich geen zorgen, in de meeste gevallen kunnen wij dit snel en effectief oplossen.

Onze Computer Service

Wij doen vrijwel alles op het gebied van vaste computers. Van bouwen tot problemen oplossen. Software, Hardware je kan het zo gek niet bedenken of wij vinden er wel een oplossing voor. Maar waarom zou u tegenwoordig nog voor een vaste computer kiezen? Het is belangrijk om te weten dat de onderdelen die in een vast computer zitten veel makkelijker te vervangen zijn als er iets mis mee is.

Ook zijn deze computers vaak echte werkpaarden. Om deze reden worden ze vaak gebruikt als computers om spellen op te spelen of voor het bewerken van foto’s en video’s. Mocht het systeem verouderd zijn en niet meer de prestaties verrichten die u van een computer verwacht, dan hoeft u enkel een aantal onderdelen te vervangen in plaats van een hele nieuwe computer aan te schaffen.

Wat wij doen

Welke computer services bieden wij allemaal aan? 
En wat is mogelijk op het gebied van upgrades en installaties?

Advies nodig?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Al uw reparaties op één omgeving?

Wij bieden een mooie omgeving waar u al uw Computer Service, Reparaties en de Geschiedenis hiervan kunt inzien. Zo heeft u altijd een overzicht van wat er met uw apparaat gebeurt is.

Kiekebosict Computer Service Account

Advies

Meer informatie over onze Computer Service? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u kunnen adviseren.

Ticket Support

Heeft u hulp nodig en wilt u het gesprek graag nog eens terug willen zien of bewaren voor later? Open dan een support ticket, deze blijft voor altijd in uw account.

Klantenservice

Mocht u andere technische vragen hebben of graag in gesprek willen over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar.

Onze Service

Wij Bouwen voor Klein en Groot

Wij houden van computers bouwen. Dit doen wij dan ook met liefde en passie. Wij zorgen dat u feilloos kunt werken op uw custom computer. 

Uitgekozen Onderdelen

Wij kiezen onze onderdelen per klant en computer. Zo krijgt u een pc die echt bij u past.

Computer Service

Wij zorgen dat uw computer weer volledig in topconditie is, zowel van binnen als buiten.

Gratis Advies

Kom gerust langs voor jouw vraag. Zo kunnen wij kijken welke oplossing bij u past en u krijgt gelijk een inzicht in de kosten.

computer reparatie services
FAQ

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen van de website-bezoekers van Kiekebos ICT.

Het is mogelijk om elk onderdeel te vervangen. Maar als er iets veranderd kan het zijn dat een ander onderdeel ook tegelijk vervangen moet worden. Denk hierbij vooral aan Moederbord en Processor die moeten vaak tegelijk. In sommige gevallen is een andere oplossing dan beter voor u.

Dit hangt af van de onderdelen die u wilt upgraden. Onze kosten om het te installeren zijn de kosten niet. Dit ligt echter aan het onderdeel wat u kiest of wat vervangen moet worden. Graag kijk van tevoren samen met u naar het kostenplaatje.