Diensten

Laptop Password Illustration
WAT KIEKEBOSICT BIedt

ONZE DIENSTEN

Laptop Reparaties

Is uw laptop stuk? Dat vinden wij erg vervelend. In de meeste gevallen komt dit op momenten dat het u niet uitkomt. KiekebosICT staat voor u klaar.

Desktop Reparaties

Heeft je desktop computer kuren of vertoont hij vreemde gedragingen? Onze deskundige desktop reparatieservice staat voor je klaar om je systeem weer snel en efficiënt naar optimale prestaties te herstellen.

PC-Check

Benieuwd naar de gezondheid van je pc? Met onze PC-check service kunnen we een grondige evaluatie van je computer uitvoeren om eventuele problemen op te sporen.

Back-up Data

Het kan iedereen gebeuren, uw computer gaat kapot. Een back-up voorkomt dat uw bestanden verloren gaan. Wij bij KiekebosICT kunnen dit voor u instellen.

Antivirus

Het is natuurlijk erg belangrijk om er zeker van te zijn dat u veilig op het internet kan browsen. Hiervoor bieden wij de virusscanners van Eset aan.

Netwerk installaties

Wij zijn ook gespecialiseerd in het verbeteren en het uitbreiden van Thuisnetwerken. Wij komen langs op locatie en doen een aantal metingen voor u.

Waarom kiezen voor KiekebosICT?

Onze diensten maken verschil

Wij bieden een groot aantal diensten aan. Deze kunnen wij vanaf zowel onze locatie, als bij u thuis uitvoeren. Daar maken wij het verschil, u hoeft het huis niet uit. Wij komen naar u om het probleem ter plekke op te lossen.

Snelle Service

Wij willen u graag zo snel mogelijk weer online hebben. Zodat u weer in verbinding staat met familie en vrienden.

Reparatie Op Locatie

U hoeft de deur niet uit, want wij komen bij u langs of halen het apparaat op en brengen hem na de reparatie weer bij u thuis.

Gratis Aankoop Advies

Wij bij KiekebosICT vinden dat al onze klanten recht hebben op goed advies voor het maken van een besluit om een bepaald product of apparaat aanschaffen.

De Reparatie diensten van KIekebosICT
Reviews

Wat anderen zeggen