Laptop Reparatie: hoe gaat dat precies?

Een laptop laten vallen, een kop koffie dat over de laptop heen komt. Of iets anders waardoor de laptop stuk gaat. Het kan iedereen gebeuren. u laat de laptop vallen. In veel gevallen, met een kapotte laptop, is een reparatie mogelijk.

Wij repareren laptops met

Windows
MacOS
Linux

Herinstallaties

Als een laptop traag begint te worden kan het helpen om deze te herinstalleren. Dit gebeurt vaak in combinatie met een ssd.

PC Check

Het is handig om één keer in de 18 maanden een pc-check uit te voeren. Wij zorgen dan dat uw pc helemaal up-to-date is.

Reparaties

Wij repareren laptops met verschillende problemen. Van kapotte schermen tot behuizing reparaties. KiekebosICT repareert het.

Waarom zou u voor ons kiezen.

Wij zijn gespecialiseerd in Laptop Reparaties. U kunt de laptop altijd even langs brengen of een contactformulier invullen en het probleem beschrijven. Dan kunnen we kijken of we voor uw laptop het desbetreffende onderdeel kunnen krijgen, wat vervangen moet worden. Ook maken wij dan vast een prijsindicatie. Zo weet u altijd wat uw reparatie zal kosten.

Wij proberen indien het onderdeel op voorraad is altijd zo snel mogelijk de laptop of Macbook te repareren. Meestal gebeurt dit binnen 2-3 werkdagen. Mocht de laptop niet meer te repareren zijn kunnen wij u altijd een nieuwe laptop aanbieden.

Wat zijn veelvoorkomende reparaties?

Wij hebben een lijst gemaakt met Laptop Reparaties die veel voorkomen. Misschien herkent u wel een probleem waar u momenteel last van heeft.

Advies nodig?

Weet u niet wat voor reparatie u nodig bent? Neem gerust contact met ons op.

Plan je reparatie, het is zo simpel!

Niet lekker draaiende apparatuur? Laat het ons weten! Snel, betrouwbaar en zonder gedoe.
Aanmelden is eenvoudig – jouw soepele digitale ervaring begint hier!


Ons afsprakensysteem is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op via: 0611329317'.

Advies

Weet u niet helemaal zeker wat voor reparatie u nodig hebt, of dat uw laptop het nog waard is? Neem gerust contact op.

Ticket Support

Wilt u graag het gesprek of onderwerp opslaan dan kunt u ook een ticket openen op de mijn account pagina.

Klantenservice

Heeft u hulp nodig met uw laptop? Neem gerust contact met ons op, vaak kunnen wij u op afstand al helpen.

Waarom kiezen voor kiekebosict?

Wij doen Laptop Reparaties voor alle grote merken

Wij bieden goede, maar ook betaalbare reparaties voor alle grote merken laptops. Wij bestellen de betreffende onderdelen pas als u akkoord heeft gegeven voor de Laptop Reparatie.

Getrainde Professionals

Al ons reparatie monteurs weten wat ze doen en werken erg vakkundig. Zo zijn wij er zeker van dat we een hoog succespercentage halen.

Originele Onderdelen

Wij gebruiken originele onderdelen voor al onze reparaties. Als u geen problemen heeft met een alternatief merk, dan kunnen wij deze ook gebruiken. Dat is in de meeste gevallen goedkoper.

Gratis Advies

Wij bieden gratis Laptop Reparatie Advies. Dit houdt in dat wij vaak snel kunnen zien of een laptop het de moeite en geld nog waard is om te repareren.

Computer Reparatie Service Assen
FAQ

Veelgestelde vragen

Wellicht staat er een antwoord op uw vraag tussen onze veel gestelde vragen sectie. Mocht dit niet het geval zijn kunt u altijd een berichtje sturen.

In de meeste gevallen is een reparatie goedkoper dan een nieuwe laptop. Echter is dit wel afhankelijk van de laptop zijn leeftijd en hoe er mee omgegaan is. Het is altijd de moeite waard om dit door na te laten kijken.

Als uw laptop nog onder de garantie valt zal deze altijd eerst opgestuurd worden naar de leverancier waar de laptop vandaan komt. Kleine of softarematige problemen lossen wij graag zelf voor u op, zodat u uw laptop weer snel in gebruik heeft.

Wij helpen u graag om uw laptop helemaal naar wens in te stellen. Denk aan programma's installeren of gegevens overzetten. Dit doen wij met alle genoegen.