Netwerk Oplossingen

Het is super vervelend als je aan het werk bent of in de tuin zit en dat het internet niet goed mee werkt. Daarvoor bieden wij een totaal oplossing. Wij zorgen ervoor dat u overal in huis probleemloos kan internetten.

Wifi Problemen

Heeft geen tot weinig bereik op zolder of in de tuin? Misschien valt de verbinding steeds weg. Wij kunnen dit probleem eens en voor altijd voor u oplossen.

Bedraad Netwerk

Niks is beter en betrouwbaarder dan een bekabeld netwerk. Heeft u geen aansluitingen in huis dan kunnen wij deze ook voor u aanleggen.

Netwerk Beheer

Wilt u graag uw internet veilig houden en graag een oogje in het zeil laten houden. Dan kunnen wij uw internet monitoren. Zo kunnen we uw netwerk veilig houden.

Wi-Fi en Thuisnetwerk

Het is in elk huishouden vaak een probleem. De Wi-Fi is niet sterk genoeg, of de kinderen nemen bijna alle bandbreedte in gebruik door o.a. Netflix en gamen. Wij vinden dat internet de pret voor niemand hoeft te bederven. Iedereen moet zorgeloos van hun thuisnetwerk kunnen genieten.

Wij zorgen ervoor dat u overal waar u wilt, in huis snel internet kunt gebruiken. Wij doen dit door het internet eerst op verschillende manieren te testen. Nadat we uw internet getest hebben kunnen wij een plan maken waardoor het internet het snelst zal werken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij hebben een aantal diensten die wellicht interessant kunnen zijn als u problemen ervaart met internet bij u in huis. Mocht dit het geval zijn dan komen wij graag langs bij u thuis pm uw internetsituatie te bekijken. Wij geven graag advies wat het beste bij u en uw gezin past.

Meer informatie nodig?

Als u meer wilt weten over onze netwerk oplossingen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Regel alles in één Oogopslag.

Heeft u hulp nodig met het opzetten van een optimaal netwerk? En heeft u alles graag overzichtelijk? Maak een account aan bij KiekebosICT, waadoor u altijd alles op een rijtje heeft.

Kiekebosict Computer Service Account

Advies

Weet u niet waar u moet beginnen? Of wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Ticket Support

Als u een vraag wilt stellen en deze graag wilt bewaren of later terug wilt lezen? Open dan een ticket.

Klantenservice

Wilt u graag een advies gesprek inplannen? Of komt u ergens niet helemaal uit? Neem gerust contact op.

Waarom kiezen voor KiekebosICT?

Netwerk Kennis

Wij hebben veel kennis op het gebied van Netwerk Installaties. En wij weten als geen ander hoe vervelend het is om een traag/instabiel netwerk te hebben.

Betaalbaar

Wij bieden oplossingen voor elk budget. Wij zorgen dat u goed internet heeft, ongeacht uw budget. Internet moet beschikbaar zijn voor iedereen.

Overzicht

Wij bieden onze klanten een overzichtelijk en makkelijk overzicht van advies over hun thuisnetwerk.

Advies

Wij bieden eerlijk en oprecht advies zodat u precies weet wat u nodig heeft om een stabiel en razendsnel internet te krijgen.

Netwerk oplossingen Kiekebosict Assen
FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Wellicht staan ze hier tussen. Is dit niet het geval kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Dit is per huishouden verschillend. In sommige situaties kan dit genoeg zijn. Echter zien we vaak dat deze routers niet sterk genoeg zijn voor een gemiddelde woning.

Met een budget van 100 euro kom je heel ver. Dit hangt ook af van de grootte van de woning. Bij een grote woning adviseren wij meestal een budget van 300 euro. Dit voor een optimaal resultaat.

Vaak spreken wij dan over de waarde van de aanschaf van hardware. Hierbij zitten dus nog niet de installatie kosten en eventuele extra's zoals kabeltjes etc.