Wij zijn

KiekebosICT Assen: Uw Betrouwbare ICT-Partner

Bij KiekebosICT in Assen hebben we een onwrikbare passie voor technologie en een diepgeworteld verlangen om onze klanten de allerbeste service-ervaring te bieden. Onze reis begon met het geloof in het leveren van hoogwaardige, klantvriendelijke ICT-diensten die voldoen aan de diverse behoeften van onze gewaardeerde klanten.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: problemen oplossen en ervoor zorgen dat uw apparaten en netwerken altijd optimaal werken. Met jarenlange ervaring in de branche hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd, waardoor we snel en efficiënt kunnen inspelen op uw technologische behoeften.

Bij KiekebosICT staat klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. Onze hoogopgeleide technici werken met toewijding aan elke opdracht, of het nu gaat om het repareren van een defect apparaat, het installeren van een compleet netwerk, of het bieden van advies op maat. Wij geloven in de uniekheid van elke klant en zorgen ervoor dat onze diensten flexibel en op maat worden aangeboden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Computer Service KiekebosICT
0
Beoordeling
ONZE WAARDEn

Een Breed Scala aan Diensten

Naast reparaties en services bieden we ook een uitgebreid assortiment aan randapparatuur van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om printers, muizen, toetsenborden of andere accessoires, we hebben alles wat u nodig heeft om uw apparaten optimaal te benutten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het opzetten van uw netwerk of Wi-Fi-installatie? Onze experts staan klaar om u te helpen bij het creëren van een naadloos functionerend netwerk dat aan al uw behoeften voldoet.

Visie

Probleemloze technologie voor iedereen. Klanttevredenheid en innovatie staan centraal. Samen bouwen aan een naadloze digitale wereld.

Missie

Bij KiekebosICT zetten we ons in om mensen en bedrijven te voorzien van naadloze en hoogwaardige technologische oplossingen.

0
Tevreden Klanten
0
Voltooide Opdrachten
0
Gecertificeerde experts
0
Jaren Ervaring
Waarom kiezen voor kiekebosICT

Kies voor een succesvolle digitale ervaring - kies voor KiekebosICT!

Naast reparaties en services, bieden we ook een uitgebreid assortiment aan randapparatuur van gerenommeerde merken. Of het nu gaat om printers, muizen, toetsenborden of andere accessoires, we hebben alles wat u nodig heeft om uw apparaten optimaal te benutten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het opzetten van uw netwerk of Wi-Fi-installatie? Onze experts staan klaar om u te helpen bij het creëren van een naadloos functionerend netwerk dat aan al uw behoeften voldoet.

Bij KiekebosICT begrijpen we dat technische problemen zich op de meest ongelegen momenten kunnen voordoen. Daarom bieden we snelle en flexibele ondersteuning. Heeft u een probleem? Geen zorgen, onze vriendelijke en bekwame technici komen graag bij u langs om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen, zodat u snel weer aan de slag kunt.

KiekebosICT is er trots op om u een uitgebreide reeks Computer Services aan te bieden, ondersteund door ons toegewijde team van experts en een passie voor technologie. We streven ernaar om uw eerste keuze te zijn voor al uw technische behoeften en om u de beste klantenservice te bieden die u verdient.

Bedankt dat u voor KiekebosICT heeft gekozen. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u te helpen bij het oplossen van al uw technische uitdagingen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u laten zien wat we voor u kunnen betekenen!

the-master-checks-a-broken-laptop-with-a-multimeter-.jpg
KOM BIJ ONS TEAM

Als je samen kunt lachen, kun je ook samenwerken.

Kom bij ons team en ontdek een boeiende wereld vol technologische uitdagingen! Bij KiekebosICT geloven we dat onze medewerkers de drijvende kracht achter ons succes zijn. We bieden een dynamische en stimulerende werkomgeving waarin jouw vaardigheden en passie voor technologie volledig tot hun recht komen.

Onze Merken