Thuisnetwerk Optimalisatie
Verbeter uw thuisnetwerk

we begrijpen hoe cruciaal een efficiënt thuisnetwerk is voor zowel werk als ontspanning. Onze thuisnetwerk optimalisatie diensten zijn ontworpen om uw internetervaring te verbeteren, zodat u moeiteloos kunt werken, entertainen en ontspannen.

Snelheid en Betrouwbaarheid

We begrijpen dat niets zo frustrerend is als traag internet. Onze oplossingen zorgen voor een snellere en betrouwbaardere internetverbinding, of u nu aan het werk bent, aan het streamen bent of online speelt.

Thuiswerken Vereenvoudigd

Met steeds meer mensen die vanuit huis werken, is een stabiele internetverbinding van vitaal belang. Wij optimaliseren uw thuisnetwerk om ervoor te zorgen dat uw videovergaderingen soepel verlopen en dat u zonder onderbrekingen kunt werken.

Entertainment zonder Onderbrekingen

Of het nu gaat om Netflix, gaming of het delen van foto's, wij zorgen ervoor dat uw thuisnetwerk krachtig genoeg is om aan al uw entertainmentbehoeften te voldoen. Geen bufferen meer, gewoon ononderbroken plezier.

Wi-Fi en Thuisnetwerk

Het is in elk huishouden vaak een probleem. De Wi-Fi is niet sterk genoeg, of de kinderen nemen bijna alle bandbreedte in gebruik door o.a. Netflix en gamen. Wij vinden dat internet de pret voor niemand hoeft te bederven. Iedereen moet zorgeloos van hun thuisnetwerk kunnen genieten.

Wij zorgen ervoor dat u overal waar u wilt, in huis snel internet kunt gebruiken. Wij doen dit door het internet eerst op verschillende manieren te testen. Nadat we uw internet getest hebben kunnen wij een plan maken waardoor het internet het snelst zal werken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij hebben een aantal diensten die wellicht interessant kunnen zijn als u problemen ervaart met internet bij u in huis. Mocht dit het geval zijn dan komen wij graag langs bij u thuis pm uw internetsituatie te bekijken. Wij geven graag advies wat het beste bij u en uw gezin past.

Meer informatie nodig?

Als u meer wilt weten over onze netwerk oplossingen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Regel uw afspraak vandaag nog!

Wacht niet langer op een beter thuisnetwerk. Neem vandaag nog contact op voor een consult en ontdek hoe wij uw internetervaring kunnen transformeren.

Kiekebosict Computer Service Account

Advies

Weet u niet waar u moet beginnen? Of wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Ticket Support

Als u een vraag wilt stellen en deze graag wilt bewaren of later terug wilt lezen? Open dan een ticket.

Klantenservice

Wilt u graag een advies gesprek inplannen? Of komt u ergens niet helemaal uit? Neem gerust contact op.

Waarom kiezen voor KiekebosICT?

Netwerk Kennis

Wij hebben veel kennis op het gebied van Netwerk Installaties. En wij weten als geen ander hoe vervelend het is om een traag/instabiel netwerk te hebben.

Deskundig Advies

Ons team van experts staat klaar om uw thuisnetwerk te analyseren en op maat gemaakte oplossingen voor te stellen.

Klantgerichte Service

Wij streven naar klanttevredenheid en gaan verder om ervoor te zorgen dat uw thuisnetwerk aan al uw verwachtingen voldoet.

Lokale Betrouwbaarheid

Als uw lokale partner begrijpen wij uw unieke behoeften en zijn wij er om u te ondersteunen wanneer u ons nodig heeft.

Thuisnetwerk door kiekebosict
FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Wellicht staan ze hier tussen. Is dit niet het geval kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Dit is per huishouden verschillend. In sommige situaties kan dit genoeg zijn. Echter zien we vaak dat deze routers niet sterk genoeg zijn voor een gemiddelde woning.

Met een budget van 100 euro kom je heel ver. Dit hangt ook af van de grootte van de woning. Bij een grote woning adviseren wij meestal een budget van 300 euro. Dit voor een optimaal resultaat.

Vaak spreken wij dan over de waarde van de aanschaf van hardware. Hierbij zitten dus nog niet de installatie kosten en eventuele extra's zoals kabeltjes etc.